Stärk tilliten i Norden

Covid-19 har nu under lång tid gjort det svårt för oss i Föreningen Norden att verka på det sätt som vi vill och som vi är vana vid. Vi hade så klart hoppats att det hela skulle vara över under hösten, men så blir det sannolikt inte. Vi får därför försöka hålla kontakten med varandra via digitala medier istället.

På lördag 19 september kommer Föreningen Norden, nationellt, hålla ett extra fullmäktige vilket kommer att hållas helt digitalt. Från Örebro kommer Torgny Larsson och Thomas Börjesson representera föreningen.

Till dess vi kan ses igen, vare sig det blir digitalt eller i verkliga livet bifogas lite läsning från flera länder och föreningar runt om i Norden med uppmaningen att öka tilliten mellan de nordiska länderna.

Klicka på länken nedan så kommer du till  artikeln. Håll till godo!

Stärk tilliten mellan de nordiska länderna