Föreningen Norden på Örebrocupen

Örebrocupen är en fotbollsturnering för unga tjejer och killar som går av stapeln i Örebro varje år i slutet av juni. Till turneringen kommer lag från flera olika läner däribland flera nordiska. Vi i föreningen Norden tyckte därför att det var självklart av vi skulle vara med och öka kunskpen om Norden och och om vår förening.

Under cupen deltog föreningen Norden med ett tält som vi delade med Sisu idrottsutbildarna. Vi var på plats hela fredagen och lördagen.

I tältet kunde vi erbjuda flera aktiviteter för cupspelarna medan de hade paus mellan sina matcher, särskilt populärt var vårt quiz om Norden. Tilll quizet hade vi fina priser där första pris var ett presentkort på 500 kronor på Stadium. Många kom och ville fylla i vårt quiz och gissa antalet pastakrumelurer i burken.

Efter att de två dagarna var slut kunde vi konstatera att intresset för Norden är stort och att vi fått flera frågor om Norden och om vår förening under vår tid i tältet.

Att möta människor på det här enkla och trevliga sättet och samtidigt berätta om vår förening och om Norden var väldigt trevligt och lyckat och vi hoppas kunna delta på flera aktiviteter av det här slaget.